Ga naar de inhoud

Het bestuur

Marit Nikerk

Marit Nikerk is vanaf het begin van Scylla Theaterproducties betrokken als speler, choreograaf, regisseur en productieleider. Zo stond ze op het podium bij o.a. De Derde Golf, Parade en Arsenicum en Oude Kant. Na haar choreografiewerk voor onder meer Jane Doe, The Wiz en Parade richtte zij een dansgroep op bij Scylla: Styx. Sinds 2022 zet ze zich in als bestuurslid.

Angelique Benschop

Angelique Benschop is sinds 2020 betrokken bij Scylla Theaterproducties als speler en bestuurslid. Ze heeft meegespeeld in o.a. Het Vliegend Schip en Arsenicum en Oude Kant. Naast speler is ze contactpersoon van het Orakel en regisseert ze korte voorstellingen voor o.a. projecten zoals Gluren bij de Buren en Theater na de Dam.

Christa van Steeg

Christa van Steeg is sinds 2021 betrokken bij Scylla Theaterproducties als speler. Ze heeft onder andere gespeeld in: een Midzomernachtsdroom, Arsenicum en Oude Kant en in Titus Brandsma – Sterk in zwakheid (Theater na de Dam). Sinds 2023 is ze ook als bestuurslid betrokken bij Scylla Theaterproducties.

Sander van Deijl

Sander van Deijl is sinds 2019 betrokken bij Scylla Theaterproducties. Sinds 2019 als speler in o.a. 12 Angry Men, Het Vliegend Schip en Arsenicum en Oude Kant. Ook was Sander startend lid van Het Orakel en nu sinds 2023 lid van het bestuur.