Ga naar de inhoud

Scylla & Kunstgarage Franx

Het uur waarop we niets van elkaar wisten (oktober 2023)

Kunstorganisatie Franx is dé organisatie voor professionele beeldende kunst in Zoetermeer en een katalysator voor nieuwe connecties en debat. Franx bestaat uit een bescheiden projectbureau dat wordt ondersteund door ruim 60 vrijwilligers. De locatie (kunstgarage Franx) biedt onderdak aan een artistieke community van professionele kunstenaars en vakmensen, waarbij iedereen wordt uitgenodigd kennis te nemen van, deel te nemen aan en/of samen te werken met de kunst- en creatieve sector.

Van 25 augustus tot 8 oktober 2023 is bij kunstgarage Franx de expositie Le Plus grand silence te zien. Een expositie waarin o.a. David de Haan, Fieke Hordijk en Fotogroep Zoetermeer hun werk tentoonstellen waarin verbinding met muziek centraal staat.
Passend bij het oefenruimte-thema van David de Haan stelt Franx tijdens en te midden van de expositie een podium ter beschikking voor diverse artiesten om op te kunnen oefenen en spelen.

Op 8 oktober zal Scylla dit podium betreden met de korte voorstelling ‘Het uur waarop we niets van elkaar wisten’. Regisseur Yuri Nikerk gaat met een aantal spelers aan de slag om deze voorstelling vol ontmoetingen neer te zetten.

Wanneer: 8 oktober 15.30-16.30 uur
Waar: Kunstgarage Franx Zoetermeer
Prijs: Entree gratis
Regie: Yuri Nikerk
Spel: Adty Rees, Charlotte van Zeventer, Dennis Velthuijzen, Gerard Wennen, Heidi Biljard, Ilona Silvius, Jolanda Kosters, Jolanda Lansbergen, Julian Roos, Liesbeth Bos, Marcel Langelaar, Marcel Scheffers, Marijke Bos, Martina Vuyk, Robbert Roos, Robert Spillenaar, Roxy Duijverman, Ry Fiere

Meer weten over Kunstgarage Franx? Kijk dan op: kunstgaragefranx.nl